Ga naar inhoud


Foto

HAVE Verwarming - het mooiste in huis!


1 reply to this topic

#1 HAVE Verwarming

HAVE Verwarming

    Beginner

  • Members
  • Pip
  • 1 Posts:

Gepost 02 maart 2010 - 03:36

HAVE Verwarming in het kort
Vakhandels in heel Nederland kiezen voor de kachels, haarden, schouwen en rookgasafvoermaterialen van HAVE Verwarming. Het geheim? Een deskundig advies, keuze uit niet minder dan 10.000 producten, snelle levering uit voorraad en een 1.200 m2 grote showroom. Als groothandel en importeur levert HAVE Verwarming uitsluitend via de vakhandel. HAVE Verwarming bestaat meer dan 125 jaar en is Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.

De grootste showroom voor consumenten
Honderden verschillende modellen, modern én klassiek, bekende en minder bekende merken. U kunt ze met eigen ogen bekijken in de showroom van HAVE Verwarming. We hebben maar liefst 1.200 vierkante meter showroom voor u ingericht. Hier beginnen voor u de mooiste momenten in huis.

U krijgt bij HAVE Verwarming een uniek overzicht van de mooiste haarden en kachels. Houtkachels, gashaarden, elektrische sfeerhaarden, afvoerloze gashaarden, open en gesloten systemen, et cetera: ze staan in de showroom. Zo vindt u de nagenoeg complete collecties van Anyfire, Bocal, D.B.H., Dimplex, Dovre, DRU, Element4, Faber, HAVE, Nestor Martin, Pelgrim, Spartherm, Super Ser, Surdiac, Thermocet en Wanders.

Maak zelf een verkenningstocht door de verschillende collecties en vraag één van onze specialisten om advies. We nemen de tijd voor u. We leveren weliswaar niet rechtstreeks aan u als consument, maar samen met uw vakhandel laten we u graag genieten van een brandend middelpunt in uw woning. Welkom!

#2 Henri Heikens

Henri Heikens

    Beginner

  • Members
  • Pip
  • 2 Posts:

Gepost 22 december 2010 - 08:28

Kunt u mij aangeven wat de kwaliteitsverschillen zijn op het gebied van techniek, levensduur, onderhoud en service tussen :

Nestor Martin FH 35
of een Wanders Solea Elegance
Voeg antwoord toe  

0 Gebruiker(s) lezen dit topic

0 gebruikers, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers