Ga naar inhoud


Foto

Beaufort Houtkachels


No replies to this topic

#1 lroufs

lroufs

    Beginner

  • Members
  • Pip
  • 3 Posts:
  • Gender:Male

Gepost 15 september 2010 - 03:32

De Beaufort Houtkachel; Stoer En Robuust

De bekende tabel voor de windsnelheid, reeds in 1805 opgesteld door Sir Francis Beaufort, wordt nog dagelijks gehanteerd.

De nieuwe kachellijn van Anyfire, de Beaufort serie stelt de nieuwe norm in warmte. Of het nu krachtig waait of zelfs stormt met orkaankracht, uw huis wordt aangenaam verwarmd door de krachtige en stoere Beaufort haard.

De Beaufort heeft een tijdloos design en past in elk interieur van klassiek tot modern. Bovendien leverbaar in diverse vermogensklassen van een bescheiden 6 kW tot een krachtige 11 kW! Net als de wind.

De Beaufort onderscheidt zich van anderen door toepassing van hoogwaardig cortent staal, waardoor een lange levensduur is gewaarborgd. Niet voor niets wordt de Beaufort standaard geleverd met 5 jaar garantie. Door toepassing van een primaire- en secundaire luchttoevoer is de verbranding optimaal. Dat is niet alleen milieuvriendelijk, maar houdt ook de ruit schoon.

De Beaufort is standaard zowel voorzien van een boven als achteraansluiting voor de afvoer van rookgassen. Het houtvak kan worden afgesloten waardoor de toch al stijlvolle haard een nóg strakker uiterlijk krijgt.

kachel


Voeg antwoord toe  

0 Gebruiker(s) lezen dit topic

0 gebruikers, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers