Ga naar inhoud


Foto

Aaa Eco Bv Kachel En Airco Heino

kachel pelletkachel houtkachel rookkanaal

No replies to this topic

#1 Kachel forum

Kachel forum

    Administrator

  • Root Admin
  • Pip Pip Pip
  • 1500 Posts:
  • Gender:Male

Gepost 08 December 2020 - 12:29 PM

AAA ECO BV

Lj Costerstraat 27Q
8141GN Heino aan de N35

0572354250

https://www.aaaeco.nl

 

AAA-ECO B.V. is groothandel, importeur en particulier verkooppunt voor pelletkachels, infraroodpanelen, rookgasafvoermaterialen, grillringen en desinfectiezuilen .

Rechtstreeks bij de groothandel bestellen
 

U bent als particulier natuurlijk ook van harte welkom ,Wanneer u interesse heeft in onze producten kunt u gerust contact met ons opnemen of het product direct bestellen op de website. Wanneer een kundige installatie noodzakelijk is nemen wij alsnog contact met u op om de mogelijkheden door te nemen. Indien gewenst brengen wij u in contact met uw dichtstbijzijnde installateur.

Verkoop en installatie via uw dichtstbijzijnde dealer

 

Wij maken onder andere gebruik van een door ons geselecteerd en tevens groot dealernetwerk, Door dit netwerk gaat het aanschaffen van een pelletkachel, infraroodpaneel, rookkanaal of grillring altijd gepaard met een stuk zekerheid, dit omdat de dealer bij ons wordt voorzien van een training en daarnaast ook up to date wordt gehouden voor deze technieken.

 

Al deze systemen kunnen wij u hier werkend laten zien in de showroom. Met een dealernetwerk kunnen we u in elke provincie van Nederland voorzien van de juiste installateur en ook de juiste service.

AAA-ECO B.V.
 

Uw groothandel in duurzame oplossingen

Adres Kaagstraat 13
Postcode/Plaats: 8102 GZ, Raalte
Telefoonnummer: 0572-354250
E-mail adres info@aaaeco.nl
BTW nummer NL859018271B01
KvK nummer 72181168    
Openingstijden showroom   Maandag t/m Vrijdag 9:00-17:00 Zaterdag 10:00-16:00
 

 

 

 

 

 
 

 

  • Rookkanaal
 
21631862.jpg
Op het gebied van afvoer materialen bent u bij AAA-ECO B.V. aan het juiste adres. Wij voorzien in dubbelwandige rookkanalen, enkelwandige rookkanalen en meer. Ziet u uw gewenste type rookkanaal niet tussen ons assortiment staan. Bel ons dan gerust op of kom langs bij ons in de showroom (Raalte, Overijssel) voor vrijblijvend advies. Keuring van het rookkanaal assortiment De rookkanalen die u bij AAA-ECO B.V. besteld voldoen aan de hoogste normering voor het gebruik van vaste brandstoffen. De kanalen zijn standaard gekeurd volgens de EN 1856-1 (T600) keuring. Wanneer u gebruik maakt van siliconen afdichtingsringen in het enkelwandige kanaal is de keuring EN 1856-2 (T200) van stand.

Sponsor van het kachelforum Euron kachels kijk voor pelletkachels op pelletkachels of op Dielle pelletkachel

pelletkachel


Voeg antwoord toe  

Also tagged with one or more of these keywords: kachel, pelletkachel, houtkachel, rookkanaal

0 Gebruiker(s) lezen dit topic

0 gebruikers, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers