Ga naar inhoud


Foto

Jacobus Houtkachel


No replies to this topic

#1 Janus

Janus

    Beginner

  • Members
  • Pip
  • 5 Posts:

Gepost 04 oktober 2011 - 11:16

Janco de Jong, de bedenker en maker van de oorspronkelijk JAnus, is al ruim dertig jaar lang actief met het ontwerpen en vervaardigen van houtkachels. Gebruik makend van nieuwe ontwikkelingen en materialen heeft hij nu een houtkachel ontwikkeld die vooruitloopt op strengere regelgeving ten aanzien van de uitstoot van houtkachels. Uniek voor deze nieuwe JAcobus houtkachel is het verbrandingssysteem. Dankzij dit bijzondere systeem is de verbranding vele malen effectiever (rendement >80%) en is ook de CO-uitstoot veel lager (<0,1%). De verbeteringen ten opzichte van de oude technieken zijn zo revolutionair dat er octrooi is verleend op het systeem. Voor de gebruiker is een belangrijk bijkomend voordeel dat door de volledige verbranding de ruit van de kachel perfect schoon blijft.

De JAcobus heeft ten opzichte van de JAnus niet alleen een ander verbrandingssysteem, maar er is ook beter en zwaarder materiaal gebruikt voor de vervaardiging van de kachel waardoor de kachel langer warm blijft en een hogere convectietemperatuur bereikt. Bovendien wordt extra gemak geleverd doordat de luchttoevoer maar met één knop bediend hoeft te worden. Net als 'oudere' broer JAnus wordt ook de JAcobus via het dealernetwerk verkocht en is de kachel uit voorraad leverbaar.

Dé argumenten om een JAcobus aan te schaffen:
Zeer hoog rendement (>80%) gecombineerd met een zeer lage milieubelasting (CO-uitstoot<1000ppm)
Standaardmogelijkheid om verbrandingslucht van buiten te halen
Kachel met groot vermogensbereik, dus 1 kachel voor kleine en grote ruimtes, omdat de warmteafgifte zeer goed is te regelen
1-knops bediening
Zeer schone ruit door het gepatenteerde verbrandingssysteem
Vertrouwde kwaliteit van de makers van dé JAnus houtkachel...

JAcobus 6 (3.5-7KW) (bxdxh in mm) 520x390x780 € 1395,-
JAcobus 9 (5-10KW) (bxdxh in mm) 620x390x780 € 1695,-
JAcobus 12 (7-14KW) (bxdxh in mm) 720x390x780 € 1895,-

www.jacobus.nl

Dielle pelletkachel Euron kachels


Voeg antwoord toe  

0 Gebruiker(s) lezen dit topic

0 gebruikers, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers