Ga naar inhoud


Foto

Altech Speksteenkachels


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Kachel forum

Kachel forum

    Administrator

  • Root Admin
  • Pip Pip Pip
  • 1497 Posts:
  • Gender:Male

Gepost 28 oktober 2009 - 10:02

Altech speksteenkachels,

speksteenwarmte

De meest bijzondere eigenschap van speksteen is de kwaliteit van de warmte die ze uitstraalt: zacht en doordringend, sensueel en behaaglijk,... we kunnen u maar één raad geven: kom de stralingswarmte van onze speksteenkachels zelf ervaren. En ja, blijft u gerust een tijdje genieten...

Er bestaan vele soorten warmte, met een sterk verschillend effect op ons lichaam en op het klimaat in de woning. Warme lucht wordt in het algemeen toch gauw als onaangenaam ervaren. Zachte stralingswarmte daarentegen is de behaaglijke warmte van vroeger, die de Altech speksteenkachels opnieuw tot leven brengen. Heel anders dan bij metaal, is de stralingswarmte van speksteen ook zacht dichtbij de kachel en reikt ze tot in de verste hoeken van de kamer. Ook nadat de kachel is uitgedoofd, blijft de speksteen lang nastralen.

De stralingswarmte van speksteen dringt tot diep in het lichaam door en brengt verlichting voor verkleumde handen en voeten. Ze verhoogt de bloeddoorstroming in de huid, zodat deze een gezonde kleur krijgt en voorzien wordt van voedingsstoffen op een wijze waar cosmeticaproducenten alleen maar van kunnen dromen. Stralingswarmte stimuleert het innerlijke verbrandingsproces, gifstoffen worden verwijderd en de produktie van enzymen neemt toe.

Gezelligheid

Gele, oranje en rode vlammen worden subtiel aangevuld met blauwe, groene en paarse schakeringen. Een tip voor deze gejaagde tijden: doe 's avonds het licht eens uit en tover je woonkamer om tot een gezellige cocon, waarin het lichtspel van de vlammen de vreugde van het leven zelf weerspiegelt.

Altech heeft er alles aan gedaan om u de volle gezelligheid van het houtvuur te brengen: Een groot raam dat met gebruik van de modernste technologiën ook langdurig schoon blijft. De vorm van de verbrandingskamer speelt daarbij een belangrijke rol. Als ultieme veiligheid wordt een koude luchtfilm voortdurend langs het glas geblazen, zodat roetdeeltjes zich er niet op kunnen afzetten. Zo kunt u van het vlammenspel genieten als bij een openhaard, maar dan zonder alle warmte de schoorsteen in te jagen.


De koude luchtfilm die het raam tegen aanslag beschermt.

Lekker als optie

En wat als de geur van het houtvuur zich vermengd met die van brood, een ovenschotel, een pizza...? De Vision - Gourmet is waarschijnlijk het toppunt van Altech gezelligheid. Deze kachel met bakoven leent zich bijzonder voor uw kookkunsten. In de Vision Plus vind u dan weer een handig warmhoudvak.

Bron en dank aan: http://www.altech-nedar.nl
Sponsor van het kachelforum Euron kachels kijk voor pelletkachels op pelletkachels of op Dielle pelletkachel

Dielle pelletkachel Euron kachels

0 Gebruiker(s) lezen dit topic

0 gebruikers, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers