Ga naar inhoud


Foto

Top Kwaliteit Droog Open Haardhout Gestapeld Op Pallets


No replies to this topic

#1 haardhout

haardhout

    Beginner

  • Members
  • Pip
  • 1 Posts:
  • Gender:Male

Gepost 02 mei 2013 - 03:57

Haardhoutcompany is de pionier in levering van ovengedroogd hout, gestapeld op pallet, gesorteerd per houtsoort. Deze manier van leveren garandeert gemak, kwaliteit en de optimale brandstof voor uw haard.

Haardhoutcompany is actief in levering van haardhout aan particulieren. De initiatiefnemers van Haardhoutcompany hebben in 2005 de levering van ovengedroogd haardhout, gestapeld op pallets in Nederland geintroduceerd. Levering van top kwaliteit haardhout via internet aan particulieren in heel Nederland is sindsdien bij velen bekend. Haardhoutcompany heeft zich gespecialiseerd in levering van top kwaliteit haardhout gestapeld in pallets. De levering van goed droog (ovengedroogd) haardhout met een eerste klas klantenservice.

Bij Haardhoutcompany is alles er op gericht om u een goed product met goede service te leveren. Ons haardhout is de basis van uw behaaglijke avond bij de houtkachel!

Door goede voorlichting hopen we het bestellen van het juiste hout nog eenvoudiger te maken. U heeft tenslotte gekozen voor een houthaard of houtkachel om er plezier van te hebben en om er behaaglijk bij te zitten op een gure winteravond. Onze jarenlange ervaring op het gebied van ovengedroogd hout is uw garantie voor een uitstekende kwaliteit haardhout met excellente service.

pelletkachel


Voeg antwoord toe  

0 Gebruiker(s) lezen dit topic

0 gebruikers, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers