Ga naar inhoud


Foto

Dubbelwandig Rookkanaal Nieuw Merk?


No replies to this topic

#1 saey92

saey92

    Beginner

  • Members
  • Pip
  • 8 Posts:

Gepost 26 december 2013 - 12:20

Hey allemaal,

Ik zit al drie weken met een probleem,, de keuzen maken van een merk veilig maar betaalbaar dubbelwandig rookkanaal.

Op het moment heb ik de Saey 94 hout/kolen kachel deze wordt aangesloten binnenshuis door de slaapkamer en zolder compleet dubbelwandig.

Ik weet dat de Isoduct zoals overal beschreven staat tot het veiligste kanaal, maar hoe zit het dan met Holetherm deze kom je veeeeeeel meer tegen en ik lees nergens slechte ervaringen met dit merk maar ow zoveel goedkoper.

Als ik met geld kon gooien neemde ik de isoduct, maar dit scheelt mij toch honderden euros,

Nu ben ik erg onder de indruk van het merk isotube kijk op www.inoxisotube.nl prijs is er een stuk aangenamer dan isoduct maar juist dezelfde teks: hoeft als enige niet omkokerd te worden....

Beetje raar,,


Maar om een lang verhaal kort te houden,,, ik ga continu op hout en afwisselend op kolen stoken,, nu staat bij de dubbelwandige pijpen van holetherm voor hout en kolen T-600 gekeurd etc maar ik woon in belgie en op de belgische sites is erg weinig ervan te vinden kwa bouwregelemnten.

Ik sta dus op het punt een holetherm online te kopen en deze met brandwerend materiaal te omkokeren,,, maar de prijs en de verschillende merken houden mij tegen.........Ik wordt er gek van.

Mvgr Paul


Dielle pelletkachel pelletkachel


Voeg antwoord toe  

0 Gebruiker(s) lezen dit topic

0 gebruikers, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers