Ga naar inhoud


Pijp Strak In Schoorsteen, Kan Dit Kwaad?


No replies to this topic

#1 Gastbezoeker-Puck2016_*

Gastbezoeker-Puck2016_*
  • Guests

Gepost 18 december 2016 - 01:37

Wij hebben afgelopen week eindelijk onze houtkachel gekregen. Helaas is de installatie door het bedrijf (nog) niet gelukt. Mede doordat de lengte van de pijp niet goed is gemeten en ze een heel stuk te kort komen.

Aankomende week komen ze de klus afmaken met een nieuw stuk pijp die ze gaan koppelen aan de pijp die er nu inziet met een koppelstuk. De huidige pijp (te kort dus) zit nu in onze schoorsteen. Boven bij de schoorsteen is een stuk doorgebroken waarbij je kan zien/voelen dat de pijp strak in de schoorsteen zit. Wat onze een beetje zorgen baart... Kan dit in principe kwaad? De flexibele pijp is doordat hij er is ingedraaid langs de stenen geschuurd waardoor ook al een stuk door de installateur per ongeluk is afgescheurd. Wij zijn bang de het materiaal ondertussen misschien ook al is beschadigd.

Wij hebben gezegd dat wij liever een pijp uit één stuk willen (zoals is afgesproken maar door een meetfout nu met een koppelstuk wordt bevestigd). En wij zouden graag een smallere pijp willen omdat wij ons zorgen maken over eventuele beschadigingen. Het betreffende bedrijf zegt het zo te willen doen en in te staan voor de kwaliteit. Graag zou ik wat andere ervaringen/meningen willen horen omdat we toch veel geld hebben neergelegd en er verder geen verstand er van hebben....

Dielle pelletkachel Euron kachels


Voeg antwoord toe  

0 Gebruiker(s) lezen dit topic

0 gebruikers, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers