Ga naar inhoud


Foto

voorwaarden forum


  • Gesloten Topic Deze topic is gesloten
No replies to this topic

#1 Kachel forum

Kachel forum

    Administrator

  • Root Admin
  • Pip Pip Pip
  • 1500 Posts:
  • Gender:Male

Gepost 22 July 2011 - 01:23 PM

Voorwaarden voor gebruikers van dit forum

De beheerders en moderators van dit forum zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van de site. Het is echter onmogelijk om ieder bericht te controleren. Door in te stemmen met de voorwaarden erken je dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de beheerders, moderators of webmaster (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn). Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.
Het kachelforum en zijn beheerders zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor berichten en advies van bezoekers of de beheerder zelf.

Je geeft verder aan dat je geen kwetsende, obsene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, sexueel-georienteerde berichten plaatst. Verder die je je te houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels. Als je je niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van het beheer niet volgt kan je meteen en permanent gebanned worden en zal eventueel je service provider op de hoogte worden gesteld van je gedrag. Het IP adres van je computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Verder bewaard het systeem cookies op jouw computer. Deze cookies bevatten geen van de gebruikers informatie die in het profiel opgegeven wordt. Door deze voorwaarden te accepteren stem je er in toe dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder jouw toestemming. Het beheer van de site is niet aansprakelijk voor hack poginen die het gevolg zijn van het eventueel bekend worden van deze informatie.

Het beheer van de site heeft het recht alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en hebben het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij dit passend vinden. Het email adres dat je opgeeft bij het registreren wordt alleen gebruikt voor het bevestigen van je account en wachtwoord en voor het verzenden van een nieuw wachtwoord als je je wachtwoord vergeet.


(bovenstaande tekst staat geschreven als je je registreert, maar het mag duidelijk zijn dat voor "gasten" dezelfde boodschap luid.)

------------------------------------------------------------------------

en verder..........

Gezond verstand zou voldoende moeten zijn om duidelijk te maken wat wel en niet kan. Een goede stelregel is: uit u op het forum op dezelfde wijze als u zou doen in een conversatie in real life. Wees beleefd, heb geduld en als u twijfelt aan iemands bedoelingen: stel u terughoudend op.

Mocht u zich storen aan het gedrag van een bezoeker of moderator van het forum, wendt u dan nooit via het forum zelf tot deze persoon. Gebruik altijd een Privé Bericht, een e-mail of een Instant Messenger om met deze persoon contact op te nemen, of met de beheerder indien discussie met de persoon zelf u niet zinvol lijkt.


Met dit begrip kan iedereen met plezier op dit forum posten/lezen.

met vriendelijke groet,

Kachelman de beheerder van het Kachelforum

Sponsor van het kachelforum Euron kachels kijk voor pelletkachels op pelletkachels of op Dielle pelletkachel

pelletkachel

0 Gebruiker(s) lezen dit topic

0 gebruikers, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers